maanantai 1. helmikuuta 2010

Palataanpas taas ruotuun...



Tulikin tuossa pari postausta ei niin "ekologisesti" eli tilaa oli annettu blogissa ihan uusista kankaista tehdyille vaatteille sekä "rahantuhlauspaatosta" ihan ulkomaan tilauksia myöten. Oi joi ja voi... ;DD

Mutta paluu juurille, eli esittelyssä uusiointituotannon tuloksena beiget "farkku"pöksyt jotka ovat tuolla miun malllilla, johon olen niin niin ihastunut; nuo hassut ja helpot taskut sekä resorit vyötärölle sekä jalansuihin.

Materiaali on isojen tyttöjen joutovaatesäkistä -aivan uudet, pesemättömät farkkuhousut, joiden kangas mukavasti joustavaa. Muistelen, että jostain mummolasta tai muilta sukulaisilta saadut. On se kummallinen se maku noilla sukulaisilla, kun lahjat jäävät ihan käyttämättä ja viskataan suurin piirtein suoraan jätesäkkiin. Onneksi tämä jätesäkki ei päädy kaatopaikalle, vaan hamstraajaäidin askartelutarvikkeisiin.



Tässä hieman lähikuvaa pöksyjen yläosasta, kuvan laatu on taas aivan surkea. Miten kummassa saatte omat kuvanne niin tarkoiksi ja valoisiksi??

Pöksyissä ei ole vetoketjua, vaan tuo sepalusjuttu on vain hämäykseksi ommeltu, näyttää enemmän isojen pöksyille kun se on mukana, eikö?

Materiaaleissa uutta vain resorit ja ompelulangat. Niin, ja tuo minun merkki.
Koko on semmoinen 86-92 välimaastoa, Erkan kevättä ajatellen.

.

2 kommenttia:

  1. Hienot pökät! Tykkään siun hassuista taskuistasi. :)

    VastaaPoista
  2. Osaat kyllä hienosti hyödyntää vanhan, kivat pökät :)

    VastaaPoista