keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Uusia kankaita ja ei niin terhakka päivä tänään...



Aivan ihanan pehmoista, laadukasta joustofroteeta väreissä oranssi, turkoosi ja tumman ruskea. Trikoota, turkoosinsinisellä pohjalla poikamaisia painokuvia sekä pinkillä pohjalla apinoita. Apinat puuvillainterlockia, turkoosi jotain sekoitepuuvillaa. Mansikkapuuvilla ostettu huutiksesta, aivan ihanaa vaikka tyttöjen mekkokankaaksi kesään. Tai sitten vaikka pöytäliinaksi. On niin ihana, etten raaskisi pilkkoa.

On vain niin laiska olo, ettei oikein huvita mikään. Tassunjälkiä blogista tuttu myssykaava saapui ja semmoinen pitäisi saada työn alle. Ihan pikkuisia vaatteitakin pitäisi tehdä, mutta eilen ultrassa unohdin varmistaa Ilmarin sukupuolen, vaikka viimeksi ihan Ilmarille näytti peleineen ja vehkeineen ;D Mutta olihan Erkkakin tyttö ihan toiseksi viimeisimpään ultraan saakka, jotta siitä tuo varmistusinto...Toisaalta on aivan valtava hinku tehdä pikkuruisia tyttöasuja, mutta kun ei ole pitäjää. Ehkäpä erästä ideaani ja haavettani pitäisi kehitellä edelleen ja pistää toimeksi, ei tässä mitään tapahdu ellei itse pane tapahtumaan.

Saamattomuuta ilmassa edelleen, läjä villahousuja odottaa kirjailujaan ja vyötärökumppareitaan.Lanoliinitusta jne. Uusia pikkumerkkejäkin pitäisi tilata. Samoin kokomerkkejä. Miksi en saa mitään aikaiseksi ;/

Onneksi ulkona paistaa aurinko, vaikka pakkasta onkin yli 20 astetta ja uuni lämpiämässä kylmää yötä odottaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti