sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Shopping lissää....Mites tämä nyt tälleen lipsahti lapasesta? HÄH? Kuka tietää?
No joo, keskiviikkona on lapsilisäpäivä, se päivä kuusta kun ison perheen äidit ovat rahoissaan ;D Ja silloin maksellaan lapsille juttuja.

Yöllisellä nettishoppailureissulla jätin Ebayssäkin tarjouksia ja kolme mekkoahan sieltä irtosi. Ei voi sanoa että olisi kallista, ei.

Mutta saa nähdä tuleeko Kiinan/HongKongin poikien/tyttöjen tuotteet perille asti. Ainakin ennen on kaikki miun Ebay shoppailut löytäneet tänne, nyt jännitetään....ainakin sitä että ehtivätkö ajoissa. Varasuunnitelmakin pitää olla. Even -isomman tytön- päättäjäismekkohan Kiinasta tilattiin jo viime viikolla ja pitäisi ehtiä, hoppas niin.

Koot minä otin vähän isommat, kun muistelen lukeneeni että siellä päin vaatteet ovat hieman pienempää mitoitusta. Saas nähdä. Elleivät sovi kun saapuvat, niin pakko ne on panna kiertoon kun meidän neidit vaan kasvavat eivätkä pienene ja pienet pojat eivät ainakaan julkisesti juhlissa saa mekkoilla, niih sanoi iskä tänään ;D
Tämä juttu liittyi lähinnä siihen, kun kerroin etten ole vielä löytänyt Erkalle sitä vaaleanpunaista kauluspaitaa. Isi sitten siihen että ei Erkalle semmoista, tyttöjen paitaa. Minä että onpas iskä taas kaavoihin kangistunut, katoitpas eilenkin miten poika tykkäsi tanssia vaaleanpunainen tyllihame päällä. Joo joo...

Eilen illalla väkersin "ei niin esittelykelpoiset" "tylli"hameet tytöille, kun ne kaupasta ostetut oli jo pilattu "pyörälläajo-opettelun" merkeissä. Oli ne vaan niin ihkut ;D Piti ilta tanssia niiden kanssa, siis jopa Erkankin. Välttävät valoverhosta askarrellut tuonne piharymyämisiin. Ei ne HM:n versiot kovinkaan kummoiset olleet. Miulla sentään oli mukana oikeaa tylliäkin....jonka päärmäsin alareunasta peitetikkikoneella yhdellä neulalla, jotta ei tartu tyllin reuna mahdollisiin ohkasiin sukkahousuihin, joita siis ei kuitenkaan käytetä. Tai jo käytetään, niin rikkihän ne on heti kuitenkin =)

Illalla ei saanut kännykällä kummoisia kuvia, joten toivotaan että tänään kun neidit suvaitsevat saapua "serkkuilemasta" voidaan jotain kuvata.

Nyt jatkamaan ompelupöydän siivoamista: huomenna tulee vieraita - ei muuten ;DDD

____________

2 kommenttia:

  1. Ebayn saloihin on tutustuttu täälläkin :) Ja juurikin Kiinasta pari juttua ois tulossa, katotaan tuleeko tosiaan koskaan perille. Ainakin positiivisia palautteita oli tosi paljon myyjällä, joten kai ne tulee. Tosin toimitusaika oli laitettu aika pitkäksi.

    Jos nuo kaupat onnistuu, niin seuraavaksi taitaa lähteä ompelutarvikkeita tilaukseen :)

    VastaaPoista
  2. Ebay on kyllä oikeasti oikea aarreaitta, "Free shipping" monessakin kohteessa ja vaikka olisikin postikuluja niin jos jostan toiselta puolen maapalloa tulee samaan hintaan kuin täällä lähetellään naapurikaupunkiin niin voi pojat ;0

    VastaaPoista