maanantai 17. toukokuuta 2010

Mie oon huono äiti :(En tiiä, mutta sille minusta nyt tuntuu.
En saa mitään aikaiseksi, ompeluksia nimittäin. Enkä oikeastaan mitään muutakaan. Jos aloitan jotain, se jää aivan varmasti kesken. Ja se ei sovellu miun sielulle, ei sitten millään.

Ruokaakin tein tänään grillissä, grillimakkaraa ja pakastealtaan Cordon Blöötä - kun ne on niin helppoa lämmitellä. Mutta hyvää.

Sitten minun tekee niin mahdottoman paljon päästä Bulgariaan rannalle, Albenaan. Mutta kun ei pääse. Siksi tilasin takapihalle kuorman hiekkaa, jotta pääsee varpaat upottamaan kuumaan, pehmeään biitsitunnelmaan. No, sekin kuorma maksoi yli puolet yhden hlön Bulgarian matkasta. Mutta on se vaan niin ihanaa, olla auringossa pehmeällä hiekalla!

Sit miun tekisi mieli kunnon grilliä, edellisen tein lohkokivistä 10v sitten, ja nyt se on hajoillut jo viime kesästä lähtien. Katselin kuvastoja ja hintoja...en halua maksaa itseäni kipeäksi melkein tonnia grillistä, jonka haluan. Tai jos ois rahaa PALJON, niin ehkä sitten, kun nyt on vain 7 euroa tilillä :(
Pallogrillejä en halua EN! Vaikka miten haluaisin köyhäillen grillata. Eli kehittelin sitten vaihtoehdon, laavu mallin. Hitsi kun ei ole sitä muistitikkua jolla siirtää kuvia. :( Eilen illalla siireltiin traktorilla semmoisia isoja, äijien kaljamahan kokoisia kiviä tuonne hiekalle, että siinäpä tarpeet kesän grillikekkereihin.

Pienet pojat nukkuvat päikkäreitä ja äiti vaan istuu tietokoneella nyt, HUONO ÄITI!
Vaikka mitä mielitekoja ja laiskotteleekin vielä. Tahtoisi imettää, mutta pikku nuhanenä ei jaksa imeä, eli lypsän pulloon ja nappailen Metopramia ja Primperania että maidon tulo pysyisi.

Olen miettinyt toista blogia, kuten esim prinsessatriolla - toinen jossa saa purkaa tunteitaan, kun ompelusblogissa ei oikein vissiin ole soveliasta. Mutta nyt menen katsomaan missä ne kaksi ajaa uusilla pyörillään, heh tai siis kaatuilevat :D

Ja anteeksi tämä minun huono äiti vuodatus, se vain tuntui nyt sille.
_______________________________

PS: Uusi kangastilaukseni jenkkilästä kotiutui juuri!!! Sama paikka mistä edellinenkin, olen taas tyytyväinen!

4 kommenttia:

 1. Saa ompelublogissakin purkaa tunteitaan, minun mielestä! Varmaan jokainen meistä tuntee joskus olevansa huono äiti, vaikkei todellakaan ole!

  VastaaPoista
 2. Minusta vaan tuntui sille, että nyt on pakko sanoa ja purkaa. Kiitos Annika kauniista sanoistasi!

  VastaaPoista
 3. Ompelublogissa saa kyllä mun mielestä jakaa kaikkea muutakin! Jotenkin tuntuu että rima nouseekin vähän turhan korkealle, kun kukaan ei kuitenkaan ehdi olla se täydellinen äiti, täydellinen puoliso (mahdollisesti täydellinen työntekijäkin vielä) ja siinä sivussa pikaisesti surautella täydellisä, uusia ja luovia ompeluita.

  Rehellisyys tuo blogiin uskottavuutta, minun mielestä. Eiköhän kaikilla ole huono äiti-fiiliksiä välillä. Tsemppiä ja kiitos bloggaamisesta! <3

  VastaaPoista
 4. Edelleen kiitos ;D
  Ei me olla täydellisiä, en vain itsekään oikein tiedä vasta blogin aloittaneena mitä täällä "saa" sanoa. "Luonnossa" rönsyilen suunnattomasti ja leviän moneen suuntaan, mutta jos aloitin käsityöjutuista niin saanko kertoilla esim miun tapetointivaiheista ja kärpäsenkakoista, jotka keljuttaa seinillä ja ikkunoissa. Ikkunoita en vaihtaisi kun pesemällä selviää, mutta jos ne tapetit ;DDD

  VastaaPoista