sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Pipotehtaalta terkkuja ;DTerkkuja vaan täältä pipotehtaalta. On muutamat pipot tehty tänään =)

Yllä olevasssa kuvassa on Titan ja Lotan Lindexiltä ostettuihin 15 euron alennusmyyntitakkeihin tehdyt pipot. Titalle tuommoisesta sekoitejoustokankaasta, jossa on kohokuvioidut kukat. Alunperin se on ollut jonkun rouvashenkilön paita, jonka etukappaleen pelastin SPR:ltä silmissä juurikin pipon kuvat. Vuorina aquan väristä puuvillatrikoota. Toista pipoa ei tuosta paidan etumuksesta harmikseni saanut.

Samasta aquan värisestä puuvillatrikoosta sitten Lotan neliöpipo, johon aplikoin turkoosin käytetyn collegen kankaasta kukkasen, sinisestä trikoosta tein kukkaan vielä ruusukkeen ja ompelin päälle puisen napin, sekin kierrätetty jostain kirppisvaatteesta.

Tuo kuva vääristää trikoon aquan väriä, se on semmoinen hyvin kaunis vaalea vaikka kuvassa näyttääkin jotenkin "likaisenvalkoiselle".

On vähän huono mieli noista tajuttomista shoppailuista, niin pitää taas välillä kierrättää ja käyttää vanhaakin, että korvaisi noita ei niin ekologisia valintoja. Tai että ainakin oma omatunto ei niin paljoa soimaisi =)

PALKINTO esittäytyy:
Arvonnan palkintopipohan menee sinne Pikkuthti - nimimerkille. Toivottavasti Ronja-neiti tykkää tämmöisestä, ajattelin Ronjan olevan vähän kuin Lotta - rempseä ja reipas. Pipokin yrittää olla sellainen. Kuva alla:Erkan neliöpipo puolestaan on tässä, ihan ilman mitään krumeluureja ja aplikointeja:Tämä taas on ihan ylimääräinen, samaa kaunista vaaleaa aquansinistä, kukka-aplikaatiossa nyt puolestaan hento roosa nappi koristeena.
Koko on jotain 50-55 cm, kangas viruu ja venyy kyllä hieman isompaankin päähän:Rohkenin lisätä tämän nyt kuitenkin Huuto.nettiin ;D

_________________________________

3 kommenttia:

 1. Kauniita pipoja! Sopivat hyvin takin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Mukavia pipoja on pipotehtaallasi valmistunut :)
  Olen vakuuttunut, että R2 tykkää kekemästäsi piposta! Pohjakangas on aivan hurmaava ja tuo perhonen on mukava yksityiskohta -ihana yllätys :) Kiitos!

  kerron sitten lahjan saajan kommentit jahka piponsa näkee :)

  VastaaPoista
 3. Paapii; Kyllä käyvät, ja tosi ihanasti. Oli tytöt mielissään. Värit sopivat myös Ticketin turkoosiin. Ja sitten kun tytöillä on tapana unohdella pipojaan milloin minnekkin, niin montahan niitä tarvitaan. ;D

  Pikkuthti: Ilmoittele sitten miten teillä "pipsaan" suhtauduttiin ;D
  Meillä Lotta meinasi viedä pipon ja itki että tahtoo samanlaisen - pakko kait se on ommella Lotallekkin ;D

  VastaaPoista