tiistai 4. toukokuuta 2010

Kangastilaus Jenkkilästä saapuiSairastelun ratoksi saapui paketti postilaatikkoon. Nopeaa toimitusta ja ihania kuoseja! Suositellaan!

Kankaasta ja kangaspuodista juttelin täällä ja linkki sivuille jenkkilään tässä: http://hawthornethreads.com/. Minun tilauksen postit oli sen 12.95 dollaria ja itse tilaus reilu 46 dollaria eli tuli ilman tulleja.

Mieli on vähän maassa kun verenpainetta pukkaa, korvissa vaan humahtelee ja piti lääkärissäkin piipahtaa. Eikä siinä vielä kaikki, mahatautikin yllätti. Mutta kaksiviikkois kuva pienestä päivien ilosta:Arvontaan ehtii vielä osallistua ;)

6 kommenttia:

 1. Onpa ihania kankaita! Varsinkin tuosta sienikankaasta pidän. Saako udella mistä tilasit ja oliko kalliit postikulut?

  On aivan ihastuttava pikkuinen, niin söpö pörröpää :)

  VastaaPoista
 2. Ansku, minä vastailin tuohon tekstin sekaan hinnoista ja linkitin ;)
  Siitä vaan shoppaamaan :D

  VastaaPoista
 3. Voi jestas tuo pieni murunen vaan sulostuu päivä päivältä <3 !!!!!!

  Kivoja kankaita! Pitäsköhän tuolta sitten itekin tilata, ei kuulosta pahalle tuo hintakaan jos kattoo kuinka monta kangasta otit. Mie en vaan ymmärrä mitä noista puuvillakankaista tekisi??? Siis eilen viimeksi pyörittelin yhtä muffinssi-puuvillaa ja ei, en keksi mitä ihmettä siitä tekisi???

  VastaaPoista
 4. ihania kankaita! ja voi miten suloinen vauveli!

  Laitoit että nopea toimitus kaupasta, kuin kauan meni?Minä nimittäin tilasin yhdestä toisesta paikasta (jenkeistä kummiskin ) kankaita 3 viikkoa sitten, ja ei ole tullut vielä...oonkohan liian hätäinen...

  Iloa

  VastaaPoista
 5. Laitoin tilauksen 25.4 ja maksoin PayPalilla. Lähetys ilmoitetiin lähteneeksi 26.4 ja perillä siis 4.5. Miusta tuo on aika nopeaa noin niinkuin "kaukomaatilaukseksi" ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania kankaita ja voi miten suloinen pieni pörröpää!

  VastaaPoista