lauantai 30. tammikuuta 2010

Ammuuuu....




Läheisestä kangaskaupasta ostamani The Lehmäkangas pääsi käsittelyyn ja muotoutui Erkan kevättakiksi. Aivan takki ei vastaa kaupassa silmissäni kuvastunutta visiota ja pitkään mietin että missä vika. Lopulta keksin, vuori on väärän värinen. Vuorinahan on limeä palloflanellia Sampsukasta. Kun laittaa silmät kiinni ja kuvittelee vuorin väriksi punaisen valkoisilla palloilla...AVOT siinä se olisi. Mutta ihan hyvä noinkin, kevään vihreänä. Laittaa sitten vaikka sen punaisen pallopaidan, jos punaista...



Eurokankaan lime velour oli pakko hakea heti lehmälle seuraksi, ja siitähän tulikin housut. Ja paita. Paita on aivan epäonnistunut ;( Ensin siinä oli tasku, jonka purin pois. Purkaessa vähän lipsahti ja pikkuinen reikä meinasi pilata koko etukappaleen. En kuitenkaan heittänyt tekelettä roskiin, vaan leikkasin keltaisesta trikoosta tähden ja päätin kokeilla peitetikkikoneella aplikointia. Ei oikein onnistunut. No, jos se vielä joskus.

Tässäpä nyt sitten esittelyssä omat merkkini, kauan niistä haaveilinkin ja lopulta sain aikaseksi tilata.



Tilasin muuten ison läjän resorikankaita kyllästyttyäni koluamaan Joensuun kangaskauppoja, niitä paria Eurokangas mukaanlukien, lapsille soveltuvia resoreja etsien. Nyt niitä riittää, vaikka muillekkin.

1 kommentti:

  1. Ihanat on takki ja erityisesti tuo velouriasu, todella herkullinen vihrea.

    VastaaPoista