keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Punainen jäi päälle....

...ja tämän päivän juttuja...



On / Off -nappulaa ei siis ole, joulussa tarkoitan. Tämä huomautuksena kun katsoo minun "uusiotorilöytöjä".

Sohvatyyny 1e, verhopari 2e, pari pellavapyyhettä á 0,50 e.


Itseasiassa lähdettiin alennusmyynteihin, tavoittena oli ostaa Erkalle joitakin vaatekertoja edullisesti eilisen vaatekaappien siivoamisen jälkeen. Kävi nimittäin niin, että kun kaikki pienet vaatteet pantiin pois, niin eipä pojalle jäänyt oikeastaan montaakaan "pidettävää" vaatekappaletta. Kuis hitsissä se nyt silleen on huomaamatta tuo poitsu kasvanut???

Mutta mutta... ei mitään, ei alesta eikä normihintaisista. Mihin on kaikki kivat pienten poikien (Erkka käyttäisi 86 cm vaatteita) vaatteet kadonneet? Sain melkein epätoivoisen raivarin lyllertäessäni tyttöjen perässä ostoskierroksella kaupasta kauppaan ja edelleenkään ei mitään. Minä en vaan jaksa enää kipitellä kaupasta toiseen ja samaa rataa takaisin kun "oli se edellisen kaupan huppari sittenkin parempi kuin tuon kaupan...plaa plaa plaa...." ;DDD

Kävin capuccinolla letun kera, jäätelöllä, pizzalla ja lopulta luovutin. Suuntasimme Valintakirppiksella, jossa koin toisen shokin. Ei helv**** kuinka jotkut luulevat käytetystä rähjäkuntoisesta tavarasta ja vaatteesta saavansa enemmän kuin uutena alesta saa ostaa? Oih ja voih...

Onneksi uusiotori pelasti päivän jälleen kerran. Ylimmän kuvan ostojen lisäksi sain materiaaleja Erkan uusiin vaatteisiin, tällä kertaa näin "joulunhenkeen" punaisen päivän piristykseksi. Vai olisikohan äityli nähnyt punaista rasittavan päivän päätteeksi???


Alta kurkkaa turkoosi polarfleesepeite n. 1,4 x 2 m jonka hinta oli vain 2 euroa. En minä Eurokankaasta palana tai metritavarana tuohon hintaan olisi saanut, saatikka kun meidän EKssa ei ole turkoosia.

No, mutta kyllä meilä tulee olemaan herkullisen värinen pieni mies ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti