keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Ompeluksien päivä

Tänään ei ole minnekkään menoa. Tänään ommellaan lapsille ja siivotaan vaatekaappia.
Tänään on hyvä päivä.
;D

Muutamia kankaita haalittuna mm. Eurokankaasta:


Valkoinen college, oranssia "jotain-puuvillakangasta" sohvatyynyihin, sinapinkeltaista vakosamettia, tilkkutyökuvioista puuvillaa mekkoon, ruskeapohjaista ruusupuuvillaa myöskin tyttöjen mekkoon, maitokahvin väristä gollegea, parisbebe puuvillaa mekkoon myöskin ja lisää collegea ilmeisesti tyttöjen pitkiksiin.

Erkalle ompelin pari bodyä ja parit housut ihan kierrätysperiaatteella.


Yllä näkyvä asu on tehty vanhasta XL-koon poolopuserosta, jonka uusiotorin SaaOttaa-korista nappasin. Hihat tein vaippaompelusten jämistä yhdistelemällä ja resorit osittain vanhasta gollegesta ja t-paidasta.

Alempana näkyvä asukin on tehty samoin periaattein, kierrättäen.
Minä tykkkään tosi paljon tehdä vanhasta uutta, ja siksipä meille haalitaan kaikkialta noita käytettyjä vaatteita "sillä silmällä".

Bodyn tein uusiotorilta ostamastani 50 centin hintaisesta naisten t-paidasta, jonka kangas oli mukavan paksua ja pehmoista. Hihoihin kangas ei riittänyt, mutta onneksi Millan vaatekaapin tyhjennyksen yhteydessä tuli jätesäkillinen ei-pidä-enää -vaatetta, joista löytyikin sopivan sävyinen huppari hihoiksi.



Housut sitten saivat kankaan vanhasta hameesta. Hamonen pitää varmasti uudesta elämästään Erkan juhlapöksyinä. Kyseinen housu-body yhdistelmä siis oli Erkalle Titan eskarin joulujuhlaan. Ei niin hieno, mutta juuri sopiva tuommoiseen pieneen tilaisuuteen.

Sohvatyynyjä tein myös.
Kangas on joskus Kattuunin palakorista nappaamani ihana pöytäliinakankaan palanen. Taustakankaaksi ostin Eurokankaasta kullalle kimaltelevaa ihanuutta, joka tietenkin oli -50% pöydässä. Olisin muutenkin ottanut vaikkei olisi ollutkaan alennuksessa. On nimittäin oikein ihana yhdistelmä ;D


Joulun tuntu on aivan käsinkosketeltavissa noissa tyynyissä, vaikkei perinteistä punaista ja vihreää olekaan.

Ihan tätä varten en kyllä noita tyynyjä tehnyt. Mutta hyvä että niistä tykätään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti