tiistai 15. joulukuuta 2009

Helmiä ja värejä


Se tuli, se Donnon paketti! Sisältää puuhelmiä minun huopahelmiprojektiin, rintaneula neuloja (ts. siis niitä neulapidikkeitä ;D) sekä useampaa väriä kangasvärejä. Folk Art Fabrik-väreissä löytyy valkoinen, ruskea, vihreä, limenvihreä, sitruunankeltainen, musta ja punainen. En malta odottaa että huomenna saan piirtoheitinkalvoa sabluunamateriaaliksi!

Huopahelmiprojektin ensimmäinen tulos:

Kuvattuna ei niin edustavasti meidän vessan seinällä ;)
Pidän valtavasti noista huopahelmistä. Huovutin Virosta, Tallinnasta ostamaani hahtuvaa siten, että tein ensiksi hahatuvasta pikkuisia lankakeriä, joita sitten laitoin saippuaveteen likoamaan hetkeksi. Saippuan kanssa pyörittelin niitä keriä palleroisiksi ja kun näyttivät näin ensikertalaisen silmin aika "valmiille" heitin pallot lottokoneeseen, eli kuivausrumpuun. Ja oikein hyvät tulivat!

Itse helminauhaan on käytetty Tiimarin "osia" tällä kertaa, eli puuhelmiä ja lasihelmiä plus lukko. Nauhana on ihan tavallinen kalastajalanka.

Virkattuja kukkasia
olen myös puuhastellut. Tässä yksi:


Kamera on edelleen tytöllä Messarin näyttelyreissun jäljiltä, joten uusia kuvia ei saa. Olisi paljon kirppisostoja kuvattavana ja rapostoitavana, nimittäin on tullut kassi tolkulla raahattu kotiin kaikenlaista niin tuiki tarpeellista. Ainahan kirppislöydöt ovat tarpeellisia. Ei sitä tiedä milloin mitäkin tarviaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti