perjantai 30. huhtikuuta 2010

Vaipparallia ja jellonamyssyä



Tämä Anskun tekemä jellonamyssy on aivan valtavan ihana! Koko myssyssä on 44, eli vielä saamme odottaa hetken jotta pääsemme pitämään myssyä vauva-Ilmarilla. Tosin, myssyyn sopiva pukukin on vasta suunnitteluasteella mutta myssy on kyllä väreiltään semmoinen, että se käy eri pukuihin. Ihana - ihanampi - ihanin....nami nami.
Suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Suurkiitokset Anskulle, suosittelen lämpimästi! Käykääpä kurkkimassa Tassunjälkiä -blogia!

Eipä meille sitten oikeastaan muuta kuulukaan. Terveydenhoitaja kävi vauvan tarkastamassa ja mittaamassa, pojalle oli painoa tullut lisää ja painoikin jo 3900g. Iso mies, minun pikkuinen.

Toinen poika tuntuu niin isolle-pienelle, Erkasta tuli ihan silmissä niin ISO. Kuten isoveljen kuuluukin olla - hoitaa pikkuista ja silittää ja tahtoisi syliin. "Vauva, vauva, vauva" juostaan vaunuille kun vauva herää unilta ja tahtoo maitoa. Köllähdetään viereen imetyshetkellä ja katsellaan niin suurin silmin, niin rakastavasti. Miten ihania pieniä minulla onkaan <3
Tiedän, rakkaudella ei ole ylärajaa.

Vaipparallia sujuvoittamaan pitää tehdä vaippoja lisää. Ylläri ylläri - olin myynyt paljon ja paljon Erkan pikkuvaippoja pois, kun olin varmaan heikkona hetkenä ajatellut etten enää tarvitse.



Tein auringonkeltaisesta joustofroteesta pienen läjän Mini-Millejä, tosin lisäsin kaavaan nyt röyhelön verran jalansuuhun. Mallina tämä on ehdottomasti paras NB-S koon vaippa, minä tykkään. Imee ja koko joustaa säädettävyytensä ja materiaaliensa puolesta. NBt kun yleensä tuppaavat olemaan lyhyen hetken vaippoja niin imunsa kuin käyttöikänsäkin puolesta.

Kuvaa en saanut muista kun tästä viimeisimmästä, kun hätäpäissäni nakkasin pesukoneeseen muut jo valmistuneet.

Kohta puoleen - mikäli Ilmari kasvaa tuota tahtia - joutaa minun pienimmät NB vaipat myyntiin. Ei sillä, että sanoisin "ei enää", vaan jos - JOS - vielä pieniä tulee joko itselle tai vanhimmille lapsilleni tahtoisin kyllä tehdä ihan uudet vaipat, JOS semmoisen tarvetta ilmenee. JOS, iso JOS.

6 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Röyhelöiset ja sisä(täyttö)vaipat ne meilläkin oli ehdottomat ekat 4 kk kun kakkaa tuli ja paljon ja usein :)

    VastaaPoista
  2. Voi mie olen niin kateellinen siun upeasta lapsikatraasta <3 Olisin ite halunnu myös monta, ainakin 4-5 lasta, vaan luonto hoiti homman toisin, eikä ole terveyttä siihen. Kova on ollu työstäminen asian kanssa, enkä varmaan koskaan kokonaan pääsekään yli. Mutta aivan ihana kun näitä ihanan suloisia pieniä suloisia vauvoja saa ihailla vaikka näin kuvien välityksellä muilta :)

    Ihan tosi suloinen hattu suloistakin suloisemmalle Ilmarille <3

    Muistan ite kun keskimmäinen lapsi syntyi, esikoinen oli 1v6kk niin voi jestas kun yhdessä yössä meillä olikin iso isosisko ja pieni vauva!! Piti väillä ihan muistutella itteä, että esikoinenkin on vielä aika vauva!

    Vaippa näyttää tosi hyvänmalliselta myös!

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille molemmille vierailustanne taas ;)
    Isolla perheellä on omat hyvät puolensa, kuten ne huonotkin....
    Vauvan vaippajuttuun sen verran, että Erkan vauva/maitokakka aikana meillä oli neljä kertaa enemmän pikkuvaippoja kuin nyt ja nyt niitä on vain jotain kolmisenkymmentä NB/S vaippaa.
    Pyykkäys ja vaipatus on vain helpompaa, kun on aina puhdasta riippumatta siitä jaksaako pyykkikonetta käyttää syystä tai toisesta.
    Nimim ripulit-ei-oo-kivoja ;/

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos hurjasti kehuista :) (Täällä ihan häkeltyneenä luin..) Niin ja tietenkin kiva kuulla, että myssy on mieluinen :)

    Pirteän värisen vaipan olet ommellut. Näyttää niin söpöiltä nuo pikkuvaipat..

    VastaaPoista
  5. Vaippa vaikuttaa sangen aurinkoiselta, mä en taitaisi noita osata tehdä. Vasta hiljattain löysin tämän sun blogisi ja tykästyin, niin paljon kivoja juttuja, jatka samaan malliin! :D

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana blogi löytyi :-) Lukijaksi jään, että löydän tänne uudestaankin!

    VastaaPoista