lauantai 3. huhtikuuta 2010

Oma pieni pääsiäistipunen



Kävimme "pääsiäs shoppailulla" ja Lindexistä tarttui matkaan ajankohtaan niin sopivan värinen kura-asu. Hinnallakin oli pilattu, aivan totaaliseti. Takki 10 e, housut 10 e.

Mutta talven jäljiltä värirasistina meillä ei siis ole keltaista juurikaan, eli pitipä sitten toteuttaa pieni ompeluprojekti, vaikka pääsiäislupaus kuuluikin: "Nyt ei ommella". Höö, ne lupaukset on tarkoitetukin rikottaviksi ;D

Kaavan piirtelin itse, koskapa Ottobren kypärämyssykaavaan en ollut tyytyväinen. Kankaana paksumpi puuvillatrikoo (ne aivan liprut on totaalisesti meillä kiellettyä materiaalia - surkeita ihan ommeltavuuden ja käytönkin kannalta).

Minä olen kyllä tyytyväinen.
Onhan tietty tuo lohikäärme -malli niin matkittu ja paljon kulutettu,
mutta minusta sopi niin niin hyvin tähän asuun ja pääsiäisen teemaan voisi ajatella että tuohan on vähän kuin pääsiäiskukon heltta, keltaisena ;D vai mitä?

Näitä pitää nyt ommella muutama lisää, isommillekkin ja eri väreissä. Nimittäin malli taisi olla mieleinen, kun tilauksia sateli heti ompelu ja sovitusvaiheessa ja väritoiveitakin esitettiin innolla ;D
Kerrankin...


4 kommenttia:

  1. Ihana lakki on!! Tosi söpö ja hauskan mallinen. Kivat väritkin :)

    VastaaPoista
  2. ;D Kiitoksia. Minä taisinkin nyt sitten hurahtaa tähän malliin ... ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana pikku tipunen! Piti hetimiten kokeilla itsekin tuommoista ja tulipas paljon paremmin istuva kuin kolmella palalla tehdystä. Ekaa kertaa eksyin tänne sun blogiisi, mutta täällä on niin paljon kaikkea ihanaa että varmasti tulen uudelleen ;)

    VastaaPoista
  4. Meilläkin on keltaiset tähtikurahousut, ne on kyllä aivan ihanat. Harmi vaan, takkia en oo löytäny. Tosi söpö pääsiäistipu!

    VastaaPoista