perjantai 20. huhtikuuta 2018

Paluu vauva-arkeen!

Lapseni saa pojan ensi kuussa ( LA toukokuu 2018). Minä olen ihan höperöitynyt, aloin jo kaivelemaan koneita sieltä naftaliinista ja kirppiksiä yms FB-palstoja koluttu. Tuntuu kuin itse odottaisin!!!

Tämä on niin onnellista aikaa, kun miettii että poikani menehtyi ketoasidoosiin 9.2.2017, juuri omana syntymäpäivänäni ja siitä selviytyminen on ollut tosi tosi vaikeaa.

Eihän vauva korvaa menetettyä, mutta saa tämän äidin/mummon jopa hymyilemään ja touhuamaan vauvan eteen - ompeluksin ja askarteluin. Ihan love love!

Tytär tahtoi vähän erilaisen vaunupussin, eikä ottanut ÄP-laatikkoa ollenkaan jotta sai rahaa vaunuihin. Kävimme Eurokankaassa ja piiiitkän valinnan jälkeen tytär löysi oman näköisensä kankaan. Saan samasta kankaasta sekä pussin että vaunuverhot tehtyä. Tein tilauksen Addbabyn renkaisiin, vaikka kokeilin jo Jyskin suihkuverhorenkaita, jotka totesin ihan liian koviksi.Voi että odotan pikkuista!

Miulle saa antaa linkkejä kivoihin ommeltaviin tai virkattaviin vaunu- tai muuten vaan leluihin, eikös mummot yleensä neulo ja virkkaa ;)

1 kommentti:

  1. Wow! It’s adorable absolutely! My lady’s video show is simply amazing and I couldn’t think that she is so pretty in reality. I recommend you SofiaDate because all girls are real here (I checked it myself) because you can see their docs right on the site. Also I like the instant chat and especially The gifts function. It means that I can make my virtual dating as real as possible, and I already send Nastia a bouquet of her favorite roses. Waiting for pictures of her with my present. russian women dating

    VastaaPoista