perjantai 2. marraskuuta 2012

Ollos hyvä, eka versio näytille uudella saumurilla:


Tauon jälkeen huomasin, että moni on käynyt statistiikan mukaan päivittäinkin alussa ja sitten harvemmin, mutta kuitenkin -> jatkan blogia kun elämäntilanne niin sallii. **Eli kiireistä on, mutta silti ** :D


Paljon on tapahtunut sittemmin ja ompeluksetkin menivät jäihin "lahjakkaiden poikien" takia, eli käväsin vessassa, niin sillä välin olivat pojat ottaneet ruuvimeisselin ja sorkkimaan miun saumuriin.....en mie saanut tikkiä siltä enää vaikka mitä vääntelin. Vähänkö otti pannuun. Kaksi päivää yritin itse korjailla vipusten asentoa ja sitten kävelin tänään ompelukoneliikkeeseen. Korjatakseni saumurin.


No, uudempi versio sitten jotenkin kumman syystä asteli miun kantokassissa autoon :)

Mutta - ei mitään muttia - me tarvitaan semmonen, ihan tosi!!!!!!!


Ihan ensimmäiseksi tänään ompelin EePeelle talvihatun, vanhalla mallilla, vaan kaavaa ei ollut, niin kopsailin entisiä tekemisiäni. Jotenkin on pojat ounastelleet LIMEn tulon, kun viime syksynä ostin kirpparilta pojan halusta Reiman haalarin limeillä lisukkeilla, nyt näyttää limelle kaupassa. Eli EePee valitsi limen silloin ja nyt tahtoi limet rukkaset ja limen hatun.....jonka mie sit tein.

Ollos hyvä, eka versio näytille uudella saumurilla:

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti