maanantai 15. helmikuuta 2010

Hellou, kitty...



Tervetuloa meille, Hello Kitty! Tälläiset kumpparit kotiutuivat Motherscare -liikkeestä. Niitä haikailinkin jo edellisessä postauksessa, kumpparipähkäilyissä.
Luonnossa nämä kumpparit ovat oikein söpöt, juuri pikkutyttöjen makuun. Liveliikkeen hinta vaan oli kaksinkertainen englantilaiseen nettipuotiin verrattuna. Mutta jäipä tilaamisen vaiva.
PAITSI että koko ei ole oikein passeli. Näissä on koko 11 UK /29 EU mutta vastaa mielestäni 28. Eli todennäköisesti nämä etsivät uutta kotia ja täytyy tilata isommat Englannista ;(

Muutakin Hello Kitty kamaa on pitänyt tytöille jo hommata kevääksi. Pipoa ja hanskaa. Liiallisuuksiin en aio kuitenkaan tyttöjen vouhotuksiin mukaan mennä.

Mustat Tokmannilta ja pinkit Lindexiltä. Lindeksin koot olivat vain jo ihan loppu.

Sadetakit Hello Kittynä olisivat aivan ihqut. Motherscaren esillepanorekki, jossa myös sadetakit. Näistä en tykännyt, olivat aivan liian huonoa materiaalia ja ikävän tuntuiset. Eivät olisi kestäneet meidän tytöillä kuin ehkä viikon, kaksi.

Nämä olivat Marks & Spencerin rekissä, mutta n. 50 euroa per takki ylitti minun matkakassan suunnitelmat joten jäivät sinne. Ja nyt harmittaa, olivat nimittäin aivan valtavan ihanat ja ihanaa materiaalia.


Kumpparijutussani mainitsin myös ne Vincentin FROG-kumpparit. Jä tässähän näitä pitkä rivi:

Minä en vaan tykännyt liveversiosta, kuva oli paljon kauniimpi.

Aivan ihania ja ihania kisuja tuli vastaan, mutta jotenkin en vain olisi raaskinut maksaa jostain perusjutusta niin paljoa ihan vain sen takia että siinä on Hello Kitty -kuva. Tuloksena tuosta Hello Kitty kuurista oli se, että pistän oman piraattitehtaan käyntiin. Jospa siihen käytettäisiin jotain niistä, mitä toin tullessani Abakhanilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti